No false colours in light scene at 20% light output

crashes, error report
Locked
Bigboybuzz
Posts: 19
Joined: Mon Mar 18, 2013 10:06 am

No false colours in light scene at 20% light output

Post by Bigboybuzz » Wed Aug 15, 2018 11:18 am

Hi

Does anybody know why I am not getting any false colours showing in my light scene? I have two light scenes, one at 100% and one at 20% to show levels when auto dimmer is activated.

Image

Image
Attachments
No false colours 20% light scene.JPG
No false colours 20% light scene.JPG (202.37 KiB) Viewed 307 times
False colours 100% light scene.JPG
False colours 100% light scene.JPG (199.41 KiB) Viewed 307 times

Csuleiman
Posts: 1207
Joined: Wed Mar 07, 2012 3:07 pm

Re: No false colours in light scene at 20% light output

Post by Csuleiman » Wed Aug 15, 2018 12:01 pm

Dear Bigboybuzz,

Please send us your evo project file in order to analyse the problem in details. Besides this please provide us also with the link to this topic so that we could better assign this issue. Our email address is support@dial.de.

Best regards,
DIAL Support Team

Bigboybuzz
Posts: 19
Joined: Mon Mar 18, 2013 10:06 am

Re: No false colours in light scene at 20% light output

Post by Bigboybuzz » Wed Aug 15, 2018 2:22 pm

Email sent with file

T.Magenheimer
Posts: 1213
Joined: Thu Jul 26, 2012 10:16 am

Re: No false colours in light scene at 20% light output

Post by T.Magenheimer » Thu Aug 16, 2018 8:11 am

Dear Bigboybuzz,

It is no problem for me to display the false colors in your project file even for the 20% light scene. Once you have calculated the project, you only have to double-click on the light scene “20%” and after a few moments the false colours will be displayed.

Screenshot.JPG
Screenshot.JPG (112.38 KiB) Viewed 285 times

Kind regards,
Your DIAL Support Team

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests