evo 9 patch4 colour problem

crashes, error report
Locked
lindaiyu99
Posts: 2
Joined: Fri Jul 24, 2020 8:23 am

evo 9 patch4 colour problem

Post by lindaiyu99 » Fri Jul 24, 2020 8:41 am

Windows 7
DIALux evo 9.0 Patch4
first install
fresh new structure

Why this purple colour on the structure? Did I do some wrong setting?

Thanks a lot for your great work
lindaiyu99
Attachments
20200724163943.png
20200724163943.png (49.89 KiB) Viewed 304 times

Csuleiman
Posts: 1996
Joined: Wed Mar 07, 2012 3:07 pm

Re: evo 9 patch4 colour problem

Post by Csuleiman » Fri Jul 24, 2020 9:39 am

Hello lindaiyu99,

Do you work with WIN 7 on a virtual operating system? Do you use e.g. VMware Fusion?

Best regards,
DIAL Support Team

lindaiyu99
Posts: 2
Joined: Fri Jul 24, 2020 8:23 am

Re: evo 9 patch4 colour problem

Post by lindaiyu99 » Fri Jul 24, 2020 10:54 am

No, just install on my hard drive.

thank for reply.

Csuleiman
Posts: 1996
Joined: Wed Mar 07, 2012 3:07 pm

Re: evo 9 patch4 colour problem

Post by Csuleiman » Mon Jul 27, 2020 7:58 am

Hello lindaiyu99,

It can happen from time to time that there are problems with a graphics driver. This may be an error that occurs, for example, after updating the graphics card driver.
We would like to recommend you to update the graphics adapter driver from the manufacturer's website of your graphics card and not by the help of Windows.

Best regards,
DIAL Support Team

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests