New room insertion

questions regarding the handling of DIALux evo. (features, tools, options, settings)
Locked
Razjel91
Posts: 13
Joined: Tue May 09, 2017 8:36 am

New room insertion

Post by Razjel91 » Tue May 08, 2018 11:29 am

Dears,

Up to DIALux evo 8.0, while drawing new rooms, it was possible to do so continously (without re-clicking "Draw new room" button). Now, for utterly ununderstandable reason, this feature is removed..it was quite convenient. Is there a way to turn it back on? If not, please, PLEASE bring it back ASAP, with some patch / fix

BR,
Piotr

Csuleiman
Posts: 1077
Joined: Wed Mar 07, 2012 3:07 pm

Re: New room insertion

Post by Csuleiman » Tue May 08, 2018 11:37 am

Dear Razjel91,

In the new evo 8.0 the drawing of rooms and storeys has been revised. As we can absolutely understand your point of view and we heard it from other users, we will change back this functionality to be able to draw more rooms in a row.

Best regards,
DIAL Support Team

Razjel91
Posts: 13
Joined: Tue May 09, 2017 8:36 am

Re: New room insertion

Post by Razjel91 » Tue May 08, 2018 12:31 pm

Great news, thank you for info :)

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests