Use DWG layer as outside/inside wall

feel free to add wishes and suggestions
Locked
jpnator
Posts: 3
Joined: Mon Apr 06, 2020 1:11 pm

Use DWG layer as outside/inside wall

Post by jpnator » Thu May 14, 2020 12:34 pm

Hi.

I think it would be useful (and would save some time) if we could use a DWG Layer (when we import a DWG) as "outside wall" and some other layer as "inside wall" instead of re-tracing everything like we currently have to.

Thanks.

S-P
Posts: 6
Joined: Wed Feb 22, 2017 7:49 am

Re: Use DWG layer as outside/inside wall

Post by S-P » Fri May 15, 2020 10:37 am

A great idea but im afraid it would take more time to repair all of the erros and mistakes that the DWG layers might have than you could save time from re-tracing

Csuleiman
Posts: 1895
Joined: Wed Mar 07, 2012 3:07 pm

Re: Use DWG layer as outside/inside wall

Post by Csuleiman » Fri May 22, 2020 9:06 am

Hello jpnator,

We will forward your suggestion to our product owner. They will discuss your issue intensively and add your wish to our improvement list for future evo versions. Thank you for your important feedback!

Best regards,
DIAL Support Team

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests